cluj@app-romania.ro 0725150506

Pentru Guvernul PSD-PNL orice persoana e mai importanta si mai privilegiata decat poporul roman. Acest guvern de tradatori si vanzatori de tara a uitat de preturile uriase de la gaz, curent, combustibili, alimente, a uitat ca Statul Roman are obligatia, conform Constitutiei Romaniei, sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent, asta insemnand ca oamenii sa nu ajunga sa cheltuie 70-80% din salariul lunar pe intretinere si facturi.

Cea mai recenta chestiune "normala" pentru un executiv ca Guvernul Ciuca e ca refugiatii cu probleme de sanatate sa primeasca in spital hrana zilnica in valoare de 20 de lei, in conditiile in care orice roman, platitor de taxe si impozite, care se interneaza in spital primeste hrana de 11 lei pe zi. Guvernul lui Iohannis isi discrimineaza propriul popor fara nicio perdea si nicio retinere.

Noi, APP, vom lupta atat in Guvern cat si in Parlament pentru ca, indiferent de situatie, cetateanul roman sa fie respectat si tratat corect si decent. Poporul roman este un popor suveran, care isi iubeste si respecta tara si concetatenii si asteapta acelasi lucru de la autoritati, iar toti ceilalti care intra pe teritoriul Romaniei sunt oaspeti.