cluj@app-romania.ro 0725150506

Autoritatile Statului au "uitat", din nou, ca trebuie sa ia decizii pentru bunastarea romanilor si nu pentru a le ingreuna traiul zilnic

Preturile la carburanti ating in fiecare zi noi si noi recorduri si nimeni nu face nimic pentru a le opri, asta in timp ce firmele romanesti rezista tot mai greu si multe probabil vor intra in faliment, ceea ce, aparent, nu este de interes pentru Guvernul Ciuca. Un lucru pe care toti politicienii tradatori actuali evita sa il spuna oamenilor e ca acestia au tot interesul ca benzina si motorina sa se vanda cu pret urias, deoarece aproximativ 50-60% din pret e reprezentat de taxe si accize, deci bani la buget.

In vremea mandatului lui Liviu Dragnea preturile la combustibili erau intre 5-6 lei si toti romanii si toate firmele romanesti duceau o viata mult mai buna, fara grija zilei de maine sau chiar a celei de azi, ceea ce nu mai e deloc valabil cu actualul guvern de tradatori PSD-PNL. Si probabil ca preturile vor mai creste, pentru ca acesta e nivelul de "respect si interes" al lui Citu si Ciolacu pentru poporul roman.

Unica speranta pentru o viata mai buna, mai linistita, pentru un salar si o pensie mai mare, pentru preturi mai decente si accesibile este APP impreuna cu Liviu Dragnea, care vor scadea si plafona preturile la combustibili asa cum au reusit sa plafoneze preturile la gaze cu OUG 114. Singura speranta reala pentru romani si Romania este APP!